donderdag 30 juli 2020

Tourists

Oliver kreeg een nieuwe tshirt, want het kind groeit de laatste tijd als kool.


Ik gebruikte het t-shirt patroon uit dit naaiboekje; mijn go-to patroon voor Oliver als het om tshirts gaat.


De stof is een ontwerp van Belgische bodem; Helena van De Stoffenkamer lanceerde een eigen capsule collectie en deze print maakt hier deel van uit. De naam is 'the Sunglasses'.

Dit inspireerde Oliver om zijn coolste zonnebril op te zetten ;)
Het sponsen shortje naaide ik ook zelf, het patroon tekende ik op basis van een short uit Oliver's kast.We kijken al uit naar een zonnig weekend!

1 opmerking:

  1. BENT U ENIGE SOORT MOEILIJKHEID IN HET LEVEN EN WILT U EEN DUURZAME OPLOSSING? CONTACT DR AJAYI HIJ IS EEN KRACHTIGE SPELL CASTER OP Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Mijn man was van plan om van me te scheiden en zei dat hij moe was van onze vakbond.Ik was verrast omdat dit plotseling kwam en mijn instinct vertelde me dat er iets mis ging, ik ontdekte later dat mijn man een vrouw buiten had, ik vroeg hem daarnaar , hij werd heel boos en zei dat hij daarom wil dat we gaan scheiden, hij verliet het huis voor 6 maanden toen ik het contact zag van dr. Ajayi, de spreukster, een vrouw legde uit met wie ze zwanger kon worden en een eigen kind kon krijgen met een kruidengeneesmiddel na 9 jaar huwelijk, ik nam zijn contact en legde mijn situatie met mijn man aan hem uit, hij vertelde me dat mijn man is gemanipuleerd door duistere kracht, hij vertelde me wat dingen te doen en een betovering voor mij uit te spreken, na zeven dagen van de betovering kwam mijn man thuis en scheurde het scheidingspapier, we leven nu gelukkig allemaal dankzij Dr. Ajayi. Schaam je niet voor je problemen, zoek hulp en laat het oplossen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je kwam kijken! Thank you so much for your visit!