GRATIS PATROON - Oliver babybroekje

Een comfortabel babybroekje; zo eentje dat je zelf ook zou willen dragen als je er nog in paste.

Dat is het broekje dat ik gedachten had toen ik voor mijn zoontje Oliver aan de slag ging met patroonpapier, een hoopje tricot en mijn stofschaar. Ik startte met maatje 62 en tekende, verbeterde, en breidde uit tot maat 86, de maat die Oliver nu draagt.

Op een mooie dag bracht ik een bezoekje aan Griet van Emma&Mona, en samen tekenden we nog wat maatjes erbij, deden nog enkele aanpassingen en werkten we een handleiding uit.

Het broekje Oliver was geboren, en Griet en ik bieden het patroon samen aan. Gratis! 


WERKBESCHRIJVING

Knip het rugpand en het voorpand uit tricot, met rondom 1 cm naadwaarde. Dit patroon werkt enkel met goed rekkende stof.
Het rugpand komt wat hoger op de rug.

 Leg beide delen met de goede stofkanten op elkaar.Stik de zijnaden en de binnenbeennaad met de overlock of met een overlocksteek op de naaimachine.
Omdat de naden veel druk te verduren krijgen, bevelen we aan om met een kleine zigzagsteek de naden te verstevigen. Doe dat door naast het overlockstiksel te stikken met de tricotsteek of flauwe zigzaksteek.

Deze ziet er zo uit:
Keer het broekje naar de goede kant en strijk de naden plat.
Knip de stroken voor de afwerking: twee enkelboordjes en één tailleboord.
De maten kan je terugvinden in de tabel hieronder.

Let wel, dit zijn aanbevolen afmetingen, wij baseerden ons op goed rekkende tricot stoffen. Hou  zeker rekening met de hoeveelheid stretch in de stof die je gebruikt, voor sweaterstof of stevigere tricot reken je best een paar centimeter bij (zeker voor de boord aan de beentjes)


afmeting boorden, te knippen zonder extra naadwaarde op een hoogte van 10 cm
breedte boord beentjes
breedte boord taille

maat 56
12  cm
28 cm
maat 62
13  cm
30 cm
maat 68
14  cm
33 cm
maat 74
15  cm
 34 cm
maat 80
16,5 cm
36 cm
maat 86
17  cm
38 cm
maat 92
17,5  cm
38 cmMaak tunnels van de boorden: Vouw de boorden dubbel met de goede kanten op elkaar, en naai de zijnaden. Vouw de helft naar boven zodat de naad in de tunnel verstopt zit.


Speld de boorden van de broekspijpen op hun plaats. 
Laat daarbij de zijnaad overeenkomen met de binnenbeennaad (de onafgewerkte naden liggen dus op elkaar).
Stik de boorden vast.

Speld en stik de tailleband. Laat de naad samenvallen met het midden van het rugpand.

Klaar voor bandwerk?


De prachtige stof komt van Bellelien. Grote danjewel Kathleen!!!
EDIT Een gratis patroon komt er niet zomaar. Griet en ik hebben vele uren gewerkt aan dit patroon. We delen het gratis om mensen gelukkig te maken. Je kan er zelf broekjes mee naaien voor eigen gebruik of om cadeau te geven. Het is verboden om dit patroon te gebruiken om broekjes te maken voor verkoop. Workshops geven met dit patroon kan ook niet.

96 opmerkingen:

 1. wauw zo leuk! Ik maakte exact hetzelfde keren al heel vaak voor mijn kleinste ventje, overgetekend van een pyamabroekje, maar ik had dus maar 1 maat en daar groeit hij stilaan uit! Zwaar fan dus van deze gratis update! Jullie zijn schatten, ik ga er onmiddellijk mee aan de slag. Dikke merci allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. is de buikband voor maatje 92 niet erg smal? in principe is het toch de omtrek x 0.85 cm. Dan is 38 cm te weinig. Zeker als je geen naad moet bijtellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De aanbevolen afmetingen zijn voor gebruik met 'standaard' tricot, als je stevigere tricot gebruikt of sweater stof doe je er best een paar centimeter bij. Het broekje poft bovenaan, dus de tailleband moet sowieso smaller zijn om niet af te zakken :-)

   Verwijderen
  2. Ik had een stevige tricot, maar 28cm voor mt 56 was ook echt extreem weinig. Ik heb een nieuwe geknipt van 40 cm

   Verwijderen
 3. Ziet er super leuk uit! Ik klik op de link voor te downloaden maar er gebeurd niets...zo jammer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het net nog eens getest en bij mij werkt het... Heb je al eens in een andere browser geprobeerd? Chrome ofzo? Indien het niet lukt mag je mij gerust even mailen (verschueren.annick@gmail.com)

   Verwijderen
 4. Geweldig zeg! Een heel leuk broekje, en laat ik nu net op zoek geweest zijn naar eentje voor jongens, dankjulliewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mss eens domme vraag, maar je knipt 1 cm naadwaarde. Je fijne zigzagsteek die je extra naast je overlocksteek naait, naai je dan ook op 1 cm?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik eigenlijk doorgaans doe is eerst met de tricotsteek naaien op 1cm en dan met de overlock de naden afwerken ;-) Als je eerste overlocked op 1cm dan moet je zigzaggen in het uiterste stiksel van je overlock, anders gaat het broekje te smal worden.

   Verwijderen
  2. Merci voor de verduidelijking! Ik werk normaal gezien ook zoals jou! Vandaar dat ik efkes zeker wou zijn... Top patroontje trouwens en bedankt om het gratis aan te bieden! 👌😉

   Verwijderen
 6. Super, super, supertof!! Mijn metekindje gaat binnenkort een nieuw assortiment broekjes hebben, denk ik:) !! Merci voor het leuk patroon!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kei tof! Ik tekende voor mijn zevenjarige zoon ook zo'n harembroekje. Als jullie eens zin hebben om die te digitaliseren ;-).
  Dan ga ik nu jullie patroontje afprinten en naaien voor mijn kersverse metekind. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super, dat ik dit hier tref! Binnen enkele weken krijgen we een zoontje en hebben nog wat kleertjes nodig! Leve de nieuwe broekjes. Dus, bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super, dat ik dit hier tref! Binnen enkele weken krijgen we een zoontje en hebben nog wat kleertjes nodig! Leve de nieuwe broekjes. Dus, bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel voor het patroon. Maat 92 zit als gegoten bij mijn net zindelijke peuter. Ideale broek en heel hip. Dus nogmaals dank! Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig broekje. Domme vraag, maar wat betekent 3cm - 3 cm.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet precies wat je bedoelt?

   Verwijderen
  2. ik denk wel dat ik weet wat er bedoeld wordt het gaat om het vierkantje 3 bij 3, het betekent dat je controleert of je printje klopt met de werkelijke maten.

   Verwijderen
 12. Rechtsonder op het patroon staat een vierkantje getekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Dat is het controlevierkantje; als je het patroon print dan moet je het vierkant even nameten, als het 3cm op 3cm is dan staan de instellingen van jouw printer juist en kan je met het patroon aan de slag! Succes ermee!

   Verwijderen
  2. Dank je wel!!!!
   Ik ga aan de slag :-)

   Verwijderen
 13. Hoi, Ik vind het echt een super leuk broekje, alleen bij maatje 56 heb ik 28 cm boord stof, ik gebruik gewone rekbare tricotstof maar dit lijkt echt veel te klein. Of begrijp ik het verkeerd en moet ik de boord dubbel knippen? Het bovenkantje is is al aan de voorkant 22 cm, dan wordt het echt veels te klein als ik helemaal rondom moet. Hij moet natuurlijk wel iets strakker bovenaan zitten maar zo klein lijkt mij niet. Kun je mij helpen ?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjwel voor jouw reactie! De maatjes die wij aangeven in de tabel kan je zien als een richtlijn; geen enkel babytje is gelijk natuurlijk dus als je denkt dat het wat groter moet, of als jouw stof niet super hard rekt, dan kan je beter enkele centimeters toevoegen. In de boord zit geen rekker vastgestikt (een rekker is iets minder comfortabel voor rondje melk-buikjes :-) ), dus de boord zelf moet het broekje omhoog houden. Vandaar dat die een heel pak strakker is dan het broekje zelf. Ik zou zeggen, test het even op jouw model... Ik naai dit broekje voor mijn zoontje sinds hij nog heel mini was en dit zijn de richtlijnen die ik altijd gebruikte, voor goed rekkende tricot...

   Verwijderen
 14. Een paar vragen van een beginnende naaister: moet er elastiek door de boord?
  En hoeveel stof moet ik kopen als ik maat 86 wil maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo! Er moet geen elastiek in :-) Met 50 cm tricot kom je toe voor maatje 86 (dat is de maat die mijn zoontje ook draagt!) Veel succes!

   Verwijderen
  2. Dankjewel! Ik ga morgen stof halen en dan aan de slag! :)

   Verwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Amai, Annick, ik heb dat broekje al in bijna elke maat gemaakt. Heerlijk! Dat zit zo snel in elkaar. Instant voldoening. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuk. ..worden de boordjes met overlock eraan gezet?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Bedankt voor dit mooie patroon (oma van Liza)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Annick! Aangezien ik enkel niet-meer-zo-baby dochters voorradig heb en ik dit als babykadootje wil naaien vroeg ik mij af of dit broekje ook kan in sweaterstof? Groetjes! An

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan absoluut, ik deed dat al een paar keer, maar let er dan wel op dat je de boordjes ofwel ruimer knipt (en er een rekker instikt bijvoorbeeld als de sweater niet zo hard meerekt), of de boordjes maakt in boordstof :-)

   Verwijderen
  2. Super! Bedankt voor je snelle reactie!

   Verwijderen
 20. dag meisjes...wat een leuk patroontje daar hebben jullie heel wat tijd ingestopt waarschijnlijk... een klein vraagje als ik het patroon download dan komt er bij printen te staan 129,5% en als ik het vierkantje na meet is dit 3 cm dus veronderstel ik dat de maten kloppen bij 129,5% of heb ik het toch fout, groetjes Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi, voor een maatje 68 of 74 hoeveel cm stof met een breedte van 140 kan ik fan beste halen?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk patroon! Bedankt voor het delen.

  Een vraagje:
  Moet er bij de boorden ook naadwaarde aan beide kanten?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ooh laat maar. Ik lees het al. Geen naadwaarde! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wil dit broekje maken met voering omdat de stof nogal dun is voor de winter. Hoe ga ik het beste te werk?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi, bedankt voor dit leuke patroon! Ik heb net een naaimachine en ga voor het eerst aan de slag. Ik ben nu bij de boorden. Klopt het dat ik de boorden in de breedte dubbel moet vouwen? Zegmaar met de kanten van 10cm op elkaar? En dat ik dan dus voor elke boord 1 zijnaad moet naaien? (voor de onervaren naaisters zou een extra fotootje met hoe je moet vouwen misschien wel helpen!) Groetjes, Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super leuk Ladies!! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Superhard bedankt om dit patroon te delen! Ik naai nog niet lang en ook niet veel, maar het is toch redelijk goed gelukt dankzij jullie hulp! Spijtig dat mijn zoontje slaapt, want ik wil passen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hartelijk dank voor dit leuke en duidelijke patroon. Ik ben voor het eerst zwanger en heb al 4 broekjes gemaakt! Al mijn vriendinnen willen ze inmiddels ook! Mijn complimenten dus. Ik wilde ook een aantal broekjes in maat 50 maken, zodat de baby straks ook iets aan kan als hij/zij net geboren is. Heb je misschien advies over hoe ik het patroon van maat 56 het best aan kan passen om er maat 50 van te maken? Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Sophie, gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Om naar maatje 50 te gaan zou je eventueel het broekje kunnen knippen in maatje 56, maar dan zonder naadwaarde. Je zal zien dat die ieniemienie baby snel in maatje 56 zal passen ;)

   Verwijderen
 29. Zo leuk!! Ik heb net een supergaaf broekje gemaakt voor ons zoontje van 2 jaar mbv dit patroon. Gelijk een mutsje bijgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat leuk zeg!! Vroeger altijd kleertjes gemaakt voor mijn kids. Nu is dochter zwanger en ja ze vroeg aan mij om een broekje te maken. Zat even met mijn handen in het haar, maar nu niet meer nu ik dit patroon heb gezien. Reuze bedankt!!!!������

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Kan dit patroon ook voor een meisje of moet ik dan iets aanpassen?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dankjewel voor dit mooie patroontje, erg leuk om te maken en een leuk resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi hoi, super leuke patroon en heel erg bedankt voor het delen dames!!

  Nou heb ik wel een vraag over het uitrpinten van dit patroon..
  Want ik ben een beginner en heb geen idee hoe ik een patroon moet uitprinten zodat het ook klopt met de maten.

  Alvast bedankt!! Groetjes Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je print het patroon zonder te schamen, je kan vervolgens dubbelchecken of jouw print klopt door het controle vierkant van 3cm op 3cm na te meten. Succes!

   Verwijderen
 35. Superleuk patroon! Bij de werkbeschrijving staat alleen niet beschreven hoe ik het boord in de taille moet maken? Zou je dat nog kunnen toelichten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je maakt de tailleband op dezelfde manier als de boordjes van de beentjes!

   Verwijderen
 36. Ik ga aan de slag voor mn meisje, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Proficiat met jouw zwangerschap!
   In het patroon zit geen naadwaarde, je legt dus het patroon aan de stofvouw en knipt rondom op 1cm afstand. Succes ermee!

   Verwijderen
 38. Bedankt voor het leuke patroon! Ik ga ermee aan de slag om voor mijn pasgeboren zoontje een paar mooie broekjes re maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Oo. Wat ben ik content ook mijn broekje is gelukt ook al had ik maar een gewoon machine die geen elastische steken heeft,wat aant uitzoeken geweest op proeflapje en de juiste methode gevonden met een lichte zigzag op naar de volgende uitdaging

  BeantwoordenVerwijderen
 40. ik heb net m'n eerste broekje voor m'n nichtje gemaakt,
  als kerst cadeau

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Bedankt voor het leuke patroon! Een mutsje heb ik al gemaakt, maar ik wil er een leuk broekje bij maken, dit ziet er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Super leuk patroon! Heel erg bedankt. Ik heb wel een vraagje. Bij het kruis krijg ik plooien. Ik heb een goed rekbare tricot gebruikt en de tricotsteek. Wat kan ik doen zodat er minder of geen plooien ontstaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Misschien een rare vraag... maar als ik de taille band erop leg is dit kleiner. Dat snap ik omdat het anders afzakt. Maar moei de stof van het broekje dan ergens dubbel? Om aan de tailleband vast te maken
  Kortom: hoe moet ik de tailleband aan het broekje maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Misschien een rare vraag... maar als ik de taille band erop leg is dit kleiner. Dat snap ik omdat het anders afzakt. Maar moei de stof van het broekje dan ergens dubbel? Om aan de tailleband vast te maken
  Kortom: hoe moet ik de tailleband aan het broekje maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je (t)rekt de tailleband uit tijdens het naaien zodat hij dezelfde grootte heeft als het broekjes. Hij komt er dan wat gerimpeld aan

   Verwijderen
 45. Ik vond het altijd al een heel leuk broekje nu heb ik sinds drie maanden een kleindochter en ga ik het broekje zeer binnenkort een keer maken ... dank jullie voor het leuke patroon ... gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Een super leuk broeje om te maken! Ik maakte het al eens in kleine maat maar zou het nu in maat 128 willen maken. Hoe pas ik het patroon dan aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Bedankt voor het delen van dit super leuke patroontje! Ik maakte er al meerdere, de laatste in het zwart wit😍 https://madebymodi.com/2018/12/20/zwart-oliver-broekje-met-witte-tekeningetjes/

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Dank voor het delen van dit patroontje. Ik krijg alleen in de zelfgeknipte stukjes niet aan mijn broekje. Tailleband met 20cm verlengt dat past goed. Stukjes voor de benen worden niet mooi, ook niet als ik deze delen niet 2x maar 4x knip. Snap er niks van. Denk dat ik de volgende versie maar de pijpen verleng en deze omzoom. Ziet er bij jullie heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hoe veel stof heb ik nodig voor een oliver broekje maat 56?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hij is heel leuk, maar oh oh die tailleband.....Dat krijg ik dus echt niet voor elkaar he :( Heeft er iemand nog goede tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik rijg het eerst vast. Iets meer werk maar voor mij werkt het.

   Verwijderen
 51. Hallo, super leuk patroon! Ik heb spijkerstof met een beetje stretch erin thuis liggen. Hier wil ik graag zo'n broekje van maken. Denk je dat dat lukt? En moet ik dan wat erbij tellen? Zo ja, hoeveel? Want het rekt natuurlijk veel minder dan tricot. Alvast bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Dankjewel voor leuk pateoon! Misschien een domme vraag, maar hoe,moet je de beentjes en de tailleband aan het broekje stikken. Is dit langs de goeie kant?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een fijn patroon. Nu al twee keer gemaakt voor mijn kleindochters. Goed modelletje dus mijn schoondochter heeft gelijk meer stof gekocht. Helemaal top. /bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Vind de stap tailleband wel beetje onduidelijk..misschien een plaatje en iets meer uitleg zou fijn zijn geweest. Verder heel leuk patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik heb $ 739.342.000 miljoen dollar gewonnen met de hulp van lord Bubuza winnende nummers, ik speel al jaren loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad, maar mijn vriend op kantoor won 496.800.000 miljoen dollar en nam ontslag, dus ik smeek hem om hulp en hij zei dat heer Bubuza zijn overwinning voorspelde na het uitspreken van een spreuk en hem het winnende nummer gaf om te spelen en hij won, dus sprak ik met heer Bubuza op WhatsApp: +1 984 240 7211 voor hulp. Hij antwoordde en zei dat er een lezing moest worden gedaan en een spreuk moest worden gebruikt om mijn ZES winnende nummers te onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me ZES nummers en vertelde me waar en wanneer ik moest spelen. Ik deed wat me was opgedragen en 24 uur later kreeg ik een telefoontje dat ik $ 739.342.000 miljoen dollar had gewonnen, ik dacht dat het een grap was totdat ik $ 739.342.000 miljoen dollar op mijn bankrekening zag staan. Is dit niet verbazingwekkend? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Deborah Goslings31 januari 2022 om 08:46

  Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik heb via WhatsApp contact opgenomen met Lord Bubuza: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat mijn winnende lotnummer zal worden onthuld. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen US dollar. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik zal voor altijd over u getuigen, heer Bubuza, omdat u mij miljonair heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Loterijspellen zijn als een gewoonte voor mij vanwege heer Bubuza. Ik geloofde niet dat een spreukgebruiker een spreuk kon uitspreken en het juiste winnende lotnummer aan mensen kon geven en dat ze het loterijspel daadwerkelijk zouden winnen. Mijn leven is vandaag een getuigenis omdat ik 59.000.000 miljoen dollar heb gewonnen met de hulp van Lord Bubuza lotnummers. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 507 400-0072, hij vertelde me dat er een spreuk moest worden uitgesproken zodat hij mijn winnende nummer kon onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk en daarna de spreuk uitsprekend die hij lotnummers gaf en een site waar ik speelde en 59.000.000 dollar won, hoe kan ik deze man genoeg bedanken? Zijn betovering is echt, hij is een God op aarde en ik raad iedereen aan die hulp nodig heeft om een loterij te winnen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 507 400-072 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Na 2 meisjes, maak ik nu voor mijn zoontje weer dankbaar gebruik van dit patroon!

  Ik maakte het broekje met colorblock:
  https://madebymodi.com/2022/03/15/setje-voor-baby-boy-genaaid-met-colorblock-broekje/

  Zo stoer, al zeg ik het zelf;)

  Nogmaals dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik ben een gepensioneerde bouwmanager, mijn naam is John Wallman. Na mijn pensionering begon ik het lottospel te spelen, maar winnen werd een probleem. Ik begon online onderzoek te doen toen ik zag hoe mensen getuigden over heer Bubuza, een geweldige spreukgebruiker die zo velen heeft geholpen het lottospel te winnen met zijn spreuk. Ik nam contact met hem op en vertelde hem hoe ongelukkig ik was met mijn lottospellen. Lord Bubuza zei dat hij me zou helpen het loterijspel te winnen door een spreuk uit te spreken en de juiste winnende nummers voor de loterij aan mij te onthullen, ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken. Hij gaf me de lotnummers en instrueerde me om het spel te spelen. Het was als een droom toen ik een melding kreeg van de nationale loterij-app over mijn overwinning, ik belde de telefoonnummers van de loterij en ze bevestigden me dat ik £ 1.000.000 pond had gewonnen. Ik kon mijn vreugdetranen gewoon niet bedwingen omdat ik het lottospel al heel lang zonder geluk heb betaald, maar nadat ik met het nummer Lord Bubuza me had gespeeld, werd ik miljonair. Allemaal dankzij heer Bubuza, hij is een geweldige betoveraar en getuigen over u is mijn kleine manier om u te waarderen, mijnheer. Zijn info: WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Mijn naam is Laarni Bibal, de winnaar van de $ 522 miljoen dollar San Diego California loterij jackpot in juni 2019 met de hulp van een spreukgebruiker genaamd Lord Bubuza. Voordat ik de jackpot won, heb ik het loterijspel zonder geluk gespeeld, dus ik ging online voor onderzoek en zag hoe mensen heer Bubuza prezen voor het geven van winnende lotnummers en ze wonnen een enorme som geld. Ik sprak met hem voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 hij reageerde en zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat er een geluksgebed voor mij zal worden gedaan in zijn tempel. Ik volgde zijn instructies en nadat de spreuk was uitgesproken, gaf hij me een aantal nummers en zei dat het mijn winnende nummers waren die hem door zijn orakel waren onthuld. Ik ging naar huis en kocht een $ 2 Mega Millions-ticket bij Sorrento Deli-Mart in San Diego. Nadat ik de kaartjes had gekocht, voelde ik het geluk op mijn pad komen vanwege de betovering en het gebed van heer Babura, dus verborg ik het kaartje op een geheime plek waar niemand ervan wist. Zie, mijn hart klopte snel toen ik te horen kreeg dat ik de $ 522 miljoen dollar had gewonnen, dus nam ik de contante optie van $ 340 miljoen dollar. Ik leg de getuigenis af omdat Lord Bubuza een geweldige PSYCHISCHE is, Zijn betovering maakte me een miljonair. neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik kan nooit stoppen heer Bubuza te bedanken, deze man heeft mijn leven veranderd met zijn loterijspreuk. Mijn naam is Julie Leach, ik ben dol op het spelen van loterijspellen en ik heb nog nooit gewonnen, maar na het online lezen van getuigenissen van mensen die het loterijspel speelden met de winnende lotnummers die heer Bubuza hen gaf en ze wonnen massaal, dus besloot ik contact op te nemen met heer Bubuza voor help ook via WhatsApp: +1 951 442 2214. Hij vertelde me wat ik moest doen zodat hij de betovering zou uitspreken en me het winnende nummer van de loterij zou geven, wat ik deed, nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza gaf me een aantal cijfers en vertelde me waar en hoe het spel te spelen, het was geweldig omdat ik speelde en ik won 310,5 miljoen dollar (driehonderdtien miljoen, vijfhonderdduizend dollar). Deze man is een god op aarde, hij is een groot helderziende en een levenswisselaar. Ik zal hem blijven bedanken dat hij van mij een miljonair heeft gemaakt. Heb je hulp nodig om een ​​loterij te winnen? Neem vandaag nog contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik speel graag loterijen als de jackpot hoog is, maar winnen wordt een enorm probleem, maar ik wil heer Bubuza bedanken voor het geven van de 5 lotnummers nadat hij een spreuk voor mij had uitgesproken in zijn tempel, de nummers kwamen overeen met de vijf witte ballen in de 4 december trekking om een prijs van $ 1 miljoen te winnen en ik won. Ik las online over zijn geweldige spreukenwerk en ik probeerde het en vandaag is mijn leven ten goede veranderd. Deze man is een god op aarde. Speel je loterij en verlies je altijd? Lord Bubuza is alles wat je nu nodig hebt, Hij deed het voor mij. Bezoek zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214 ..

  BeantwoordenVerwijderen
 64. We wonnen meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions-trekking op dinsdag 10 mei met een geluksdipticket via de app van de Nationale Loterij. Ik kan mijn vreugde niet bedwingen, allemaal dankzij Lord Bubuza, de toverspreuk die ons de lotnummers heeft gegeven die onze droom vandaag hebben laten uitkomen. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is een SEER en hij gaf ons de lotnummers nadat hij een spreuk voor ons had uitgesproken. Ik geloofde eerst niet toen ik getuigenissen over hem las, maar nadat ik hem een keer had geprobeerd en hij een loterijspreuk voor ons uitsprak en ons de lotnummers gaf en we wonnen, kan ik hem stoutmoedig aan iedereen aanbevelen. Doe mee, waardeer hem. Zijn website::: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

  BeantwoordenVerwijderen
 65. GOED NIEUWS OVER HOE IK DE LOTERIJ HEB GEWONNEN MET DE HULP VAN DR. ISIKOLO
  De afgelopen tien jaar heb ik altijd loterijspellen gespeeld in de hoop dat ik op een dag veel geld zou winnen, maar dat is nooit gebeurd en ik bedacht wat ik kon doen om veel te winnen met de loterijjackpot. Ik heb wat onderzoek gedaan op internet en kwam een advertentie tegen over Dr. Isikolo die loterijspreuken voorbereidt voor mensen die in zijn werken geloven. Ik legde mijn situatie uit aan Dr. Isikolo en hij bereidde een loterijspreuk voor me voor en gaf me een aantal nummers om aan de loterij te spelen en ik deed zonder enige twijfel wat hij zei. Kun je geloven dat ik voor de allereerste keer in mijn leven het bedrag van 396.000,00 euro heb gewonnen? Ik dacht dat ik droomde, totdat ik door de loterijagent werd gebeld om naar kantoor te komen om afspraken te maken over hoe ik het geld zou claimen. Nu is mijn leven voorgoed veranderd en ben ik mijn eigen baas en jij kunt ook je eigen baas zijn door contact op te nemen met Dr. Isikolo. E-mail hem nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Stuur hem gewoon een sms via WhatsApp +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je kwam kijken! Thank you so much for your visit!