Catherine Cardigan *blogtour*


Als mensen mij vragen of de outfit van Eloise zelfgemaakt is dan is mijn antwoord heel vaak: de jurk/trui/broek/tshirt/jas/... wel, maar de cardigan niet. 

Ik vond simpelweg nog geen patroon waar ik mij helemaal in kon vinden.

Daar kwam een paar weken geleden verandering in; Suz van Sewpony lanceerde haar nieuwste patroon: de Catherine Cardigan. 

Hoera voor patronen die hiaten in onze kleerkast opvullen!De foto's namen we vanochtend vlak voor school. Deze cardigan combineert geweldig goed met een jeansje en een eenvoudig rolkraagtruitje.

De Catherine Cardigan heeft verschillende opties (een strikje vooraan, een lintje, korte of lange mouwen), maar ik ging voor een eenvoudige versie met lange mouwen. 

De rimpeltjes op het rugpand zorgen voor een girly-look; daar houden we wel van hier!


Het patroon is geschikt voor rekkende stoffen, summersweat, middelzware tricot... Ik gebruikte sweatshirting van Nosh in de kleur Pheasant-VanillaVooraan sluit de cardigan met knoopjes; ik gebruikte voor de gelegenheid metalen drukknoopjes zodat mijn 5jarige kleuter zelf heel makkelijk haar vestje kan aan- en uitdoen.Een grote shout-out naar Suz van Sewpony voor dit geweldige patroon!
Het is momenteel nog verkrijgbaar met 15% korting met de code CATHERINE15.Ga voor meer Catherine-inspiratie ook eens kijken bij deze dames!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt dat je kwam kijken! Thank you so much for your visit!

Populaire posts