The Double Zip Pouch

Mijn schoonzus, ook wel gekend als de meter van Oliver, vierde haar verjaardag. 

In mijn hoofd plande ik een zelfgemaakt cadeau.


Waar ik geen rekening mee hield was mijn Paasvakantie-planning.
Meneer MinnieMie en ikzelf gingen aan de slag met verf, behangpapier en nieuwe meubels en de kamers van onze kinderen kregen een nieuwe inrichting. 

Op deze foto's zien jullie het resultaat van Eloise's kamer, of toch tenminste al een 'sneak peek'.Kamers inrichten brengt wel wat planning met zich mee. En werk, veel werk.
Zo maar 'even' iets naaien overdag was dus niet aan de orde.
Midden in onze schilder&behangweek stond er echter een naaidate op de planning met Mieke en Marleen, in de prachtige Dubbel:Punt locatie.

Ik had tijdens een vorig bezoek het prachtige tasje gezien dat Mieke had gemaakt; de Double Zip Pouch van LBG Studio in vilt, met rosé gouden accenten. Ik was onmiddellijk verkocht en vroeg aan Mieke of ik dat zou klaarspelen op 1 avond, want dit leek mij het perfecte cadeau.

Ze knikte instemmend; een avond, dat moest lukken.
Uiteindelijk lukte het ook op een avond: patroon plakken, stof knippen en het ding in elkaar naaien. De avond duurde van 21u tot 2u 's nachts, dat moet ik eerlijkheidshalve wel bij vermelden.


Alle stoffen en fournituren haalde ik dus ter plaatse, bij Dubbel:Punt.
De tassenstoffen, ritsen en andere fournituren en het lederen riempje zijn van K-Bas, de stof voor de voering van het tasje kocht ik bij Pieke Wieke.

Het patroon voorziet verschillende formaten; van een mini tasje tot de XL variant. 
Deze is de medium versie en 27x18cm groot.De schoonzus was blij en ik maak sowieso nog eentje voor mijzelf.
Want dat lukt dus op een avondje!
Alle stoffen en materiaal: K-Bas en PiekeWieke (of in de fysieke winkel Dubbel:Punt)Reacties

  1. een heel mooie versie! Dit patroontje naaide ik enkele jaren geleden voor een vriendin (en voor mezelf dat ook ;-) ), welliswaar zonder het hengsel want het moest dienen om een iPad in kwijt te kunnen. Maar nu ik dit zie denk ik dat ik de ideale clutch zie voor de trouwfeestjes die eraan komen deze zomer.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt dat je kwam kijken! Thank you so much for your visit!