Joseph & Josephine

Twinning is my middle name en een kans om mijn kindjes (stiekem of niet zo stiekem) bij elkaar te laten passen laat ik niet aan mij voorbijgaan. 

Het nieuwste patroon van Iris May Patterns, de Josephine cardigan, is de gouden tip voor de stiekeme twinner onder ons; het patroon kan namelijk voor jongens én voor meisjes en uw kinderen gaan het zelf niet eens doorhebben.Joseph en Josephine dus, twinning voor gevorderden.

Geef toe, je zou niet zeggen dat dit hetzelfde patroon is, toch?Oliver kreeg een Joseph, in een prachtig blauw sweaterstofje dat ik kocht bij Bellelien. De stof ziet eruit als jacquard en aan de binnenkant zit een zacht laagje. De kwaliteit is bovendien helemaal top, niet onbelangrijk voor kinderkleding die erg vaak gewassen wordt.


Kleine James Dean had buikgriep toen we foto's namen en voelde zich niet helemaal top.

Maar af en toe kon er toch een lachje af...


Het recept voor deze Joseph cardigan: maatje 4 jaar voor mijn 4jarige (de draagmaat komt overeen met zijn confectiemaat), de standaardmouwen en knoopjes.

En niet onbelangrijk; Meneer MinnieMie was razend enthousiast over de outfit van zijn zoon.

Eloise kreeg dan weer een hipster-look aangemeten.


Een jeansculotte, een witte tshirt en een donkerblauwe Josephine cardigan.
Een outfit die ik zelf ook zou dragen, by the way.


Het recept voor deze Josephine: maat 7 jaar (ook overeenkomend met haar confectiemaat), ballonmouwen en een openhangende voorkant zonder knoopjes.


Twee kindjes samen op de foto krijgen blijkt niet zo makkelijk. Er is er altijd wel eentje die een gekke bek trekt of er niet helemaal bij is :-)Een vrolijk duo, dat wel!

Stoffen: 
Josephine: blauw breisel uit mijn voorraad, geen merk

Reacties

Een reactie posten

Bedankt dat je kwam kijken! Thank you so much for your visit!